1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Doğu Akdeniz’de Enerji Güvenliği Kongresi Mersin’de

Doğu Akdeniz’de Enerji Güvenliği Kongresi Mersin’de

Enerji Günlüğü - Hacettepe ve Toros Üniversitelerinin işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz’de Enerji Güvenliği Kongresi 14-16 Aralık...

Doğu Akdeniz’de Enerji Güvenliği Kongresi Mersin’de

Enerji Günlüğü - Hacettepe ve Toros Üniversitelerinin işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz’de Enerji Güvenliği Kongresi 14-16 Aralık tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilecek.

Avrasya Enerji Platformu çatısı altında Hacettepe ve Toros Üniversitelerinin işbirliği ile düzenlenen “Uluslararası Doğu Akdeniz’de Enerji Güvenliği Kongresi” Mersin’de 14 -16 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Kongre, araştırmacılar ve uygulamacıların görüş alışverişi yapabilecekleri bir forum ortamı sağlamayı ve Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı da içine alan Doğu Akdeniz Bölgesi’nde enerji güvenliği ile ilgili konuların pratikte ve teoride elde edilen yeni araştırma sonuçlarını sunmayı amaçlıyor. Kongre’de uluslararası enerji hukuku, enerji ekonomisi, enerji piyasaları ve enerji reformu konuları işlenecek.

KONGREYE KATILIM ÜCRETİ 150 EURO + K.D.V

Kongreye katılmak isteyenlerin, 150 Euro + K.D.V. olan Kongre Kayıt Ücretini Türkiye İş Bankası, Küçükesat Şubesi, EURO (€) HESABI, HESAP SAHİBİ: Eraslan Yabancı Dil Organizasyon Ltd. Şti, IBAN: TR42 0006 4000 0024 2080 5393 94 hesaba yatırıp, dekontu +90 312 466 0 253 fax numarasına veya [email protected] e-mail adresine taratarak göndermeleri gerekiyor.

Kongre Kayıt Ücreti ilgili hesaba geçtikten sonra kayıt konfirmeleri katılımcının kayıt formunda belirttiği e-mail adresine gönderilicek.

BİLDİRİ ÖZETLERİ KİTABI

Kongre’de sunulacak tüm genişletilmiş bildiri özetleri Kongre Bildiri Özetleri Kitabı’nda yayınlanacak ve kongre esnasında dağıtılacaktır.Kongre’de sunulan bildirilerin arasından seçilenler ECONLIT tarafından dizinlenen Sosyo Ekonomi Dergisi ve Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi’nde yayınlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler