1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Doğusan Boru yeniden özelleştirmede

Doğusan Boru yeniden özelleştirmede

Enerji Günlüğü - Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İDARE) Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.de bulunan %56,09 oranındaki hissesini...

Doğusan Boru yeniden özelleştirmede

Enerji Günlüğü - Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İDARE) Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.de bulunan %56,09 oranındaki hissesini yeniden satışa çıkardı.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,  Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.de bulunan %56,09 oranındaki İDARE hissesinin “Satış” yöntemiyle blok olarak “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde özelleştirileceğini duyurdu. 

Doğusan Boru özelleştirmesi daha önce dört defa ihaleye çıkarılmış ancak süreç tamamlanamamıştı.

İhalede geçici teminat tutarı 1 milyon lira ve son teklif verme tarihi de 16 Haziran 2016 olarak belirlendi. 

İhaleye katılabilmek için Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.’deki %56,09 oranındaki hisse için Tanıtım Dokümanının 3000 TL bedelle alınması ve teklifin İDARE’nin Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme tarihi saat 17:00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunlu.

 İhalelere ilişkin diğer hususlar İhale Şartnamesinde yer alıyor. Ayrıca (0 312) 585 84 71 - 585 84 57 numaralı telefonlardan ve www.oib.gov.tr adresinden ihaleye ilişkin bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler