1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Dokuz Suriyeli yakıt hortumuyla yakalandı

Dokuz Suriyeli yakıt hortumuyla yakalandı

Enerji Günlüğü - Hatay'da Hacıpaşa Köyü'nde bir evde yapılan aramada, 9 Suriyeli 500 metrelik hortum ve üç yakıt deposuyla birlikte yakalandı.Genelkurmay...

Dokuz Suriyeli yakıt hortumuyla yakalandı

Enerji Günlüğü - Hatay'da Hacıpaşa Köyü'nde bir evde yapılan aramada, 9 Suriyeli 500 metrelik hortum ve üç yakıt deposuyla birlikte yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklamaına göre, Türkiye-Suriye hududunda, Kara Kuvvetleri 2'nci Hudut Alayı (Hatay) Kıyıgören Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında, hudut nöbetçileri tarafından, hududu Suriye'den Türkiye'ye doğru yasa dışı yollar ile geçen, birinci derece askeri yasak bölgede bulunan, dokuz şahsın Hacıpaşa Köyü istikametinde ilerledikleri, bilahare köyde üç katlı bir eve girdikleri tespit edildi.

Bu tespit üzerine Altınözü Cumhuriyet Savcısının kararına istinaden, Jandarma unsurları ile birlikte anılan ev arandı. Evin içerisinde dokuz Suriye uyruklu şahıs, evin bahçesinde akaryakıt kaçakçılığında kullanılan 500 metre uzunluğunda hortum ve üç adet yakıt deposu ele geçirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler