1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Dönmez: Ne madenlerimizden vazgeçeriz ne de çevremizden

Dönmez: Ne madenlerimizden vazgeçeriz ne de çevremizden

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, madenlerin çıkarılmasından işlenmesine kadar çevre mevzuatının her süreçte etkin bir şekilde işletildiğini kaydetti.

Dönmez: Ne madenlerimizden vazgeçeriz ne de çevremizden

 

 

 

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanı Fatih Dönmez, madencilik ve çevreyi birbirine rakip olarak görmediklerini belirterek, “"Ne madenlerimizden vazgeçeriz ne de çevremizden” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Ankara’da katıldığı Sürdürülebilir Madencilik ve Çevre Çalıştayı’nda yaptığı değerlendirmede, madencilik sektöründe insan sağlığına ve çevreye duyarlı bir madencilik sektörü inşa etme amacıyla dünyadaki en güncel uygulamaları takip etiklerini belirtti. Madenlerin çıkarılmasından işlenmesine kadar çevre mevzuatı her süreçte etkin bir şekilde işletildiğini kaydeden Dönmez, “Ya çevre ya maden diyenlere inat hem çevre hem de maden diyoruz. Ne madenlerimizden vazgeçeriz ne de çevremizden” ifadesini kullandı. 

ISPARTA’NIN KALAN 7 KÖYÜNE DE ELEKTRİK VERİLDİ

Isparta genelinde yaşanan elektrik kesintilerine de değinen Dönmez, ekiplerin müdahalesiyle dün gece itibariyle Isparta’nın kalan 7 köyüne de elektrik verildiğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler