1. HABERLER

  2. PETROL

  3. “Dönüşüm ve Bakım Kampanyası” Aygaz’a ödül getirdi

“Dönüşüm ve Bakım Kampanyası” Aygaz’a ödül getirdi

Enerji Günlüğü - Aygaz, otogaz dönüşüm ve bakım kampanyaları için yarattığı interaktif uygulamalarıyla, Türkiye’nin en prestijli dijital ve...

“Dönüşüm ve Bakım Kampanyası” Aygaz’a ödül getirdi

Enerji Günlüğü - Aygaz, otogaz dönüşüm ve bakım kampanyaları için yarattığı interaktif uygulamalarıyla, Türkiye’nin en prestijli dijital ve interaktif pazarlama ödülüne layık görüldü.  Aygaz, 70 ajanstan 400’ü aşkın başvurunun yapıldığı Mixx  Awards (Marketing and Interactive Excellence – Pazarlama ve İnteraktif Mükemmellik Ödülleri) yarışmasında, “Doğrudan Pazarlama” kategorisinde Altın Ödülünü aldı.

Merkezi Amerika’da bulunan ve 33 ülkede faaliyet gösteren IAB (Interactive Advertising Bureau) tarafından düzenlenen Mixx Awards, interaktif pazarlama reklamlarını stratejiden yaratıcı çalışmaya ve uygulamaya, medya planlamasından entegrasyona, verimlilikten yatırımın geri dönüşüne (ROI) kadar tüm katmanlarıyla değerlendiriyor. IAB Türkiye (Interactive Advertising Bureau) tarafından düzenlenen Mixx Awards Türkiye Ödülleri yarışmasına, 70 ajanstan 27 kategoride, toplam 433 başvuru yapıldı.

Aygaz’ın düzenlediği Dönüşüm ve Bakım kampanyası, Aygaz Otogaz’ın standart otogaza göre sağladığı fayda ve avantajları anlatmayı hedefleyen bir proje olarak başladı. Özellikle internet üzerinden interaktif uygulamalarla ve hedef kitleye uygun gösterim şekliyle dikkat çeken kampanya, iki ay gibi kısa bir sürede 600 binin üzerinde tıklanma oranına ulaştı. Kampanyanın etkisiyle, Facebook fan sayısı 40 bine yükselirken, 3 binin üzerinde kişinin bakım kampanyasından yararlanması, 600'ü aşkın kişinin de aracını otogaza dönüştürmesi sağlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler