1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Dumlupınar Üniversitesi 1 elektrik ve 1 kömür hocası alacak

Dumlupınar Üniversitesi 1 elektrik ve 1 kömür hocası alacak

Dumlupınar Üniversitesi bir elektrik tesisleri uzmanı ve bir kömür hazırlama uzmanı olmak üzere 2 profesörü işe alacak.

Dumlupınar Üniversitesi 1 elektrik ve 1 kömür hocası alacak

Enerji Günlüğü - Dumlupınar Üniversitesi bir elektrik tesisleri uzmanı ve bir kömür hazırlama uzmanı olmak üzere 2 profesörü işe alacak.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Kömür Hazırlama Teknolojileri Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere profesör unvanlı bir öğretim üyesi alacak. 

Adayların doçent unvanını maden mühendisliği alanında almış olmaları; kömür flotasyonu, iri tane flotasyonu, Jameson flotasyon hücresi, istatistiksel deney tasarımı konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı bünyesinde çalışacak bir profesörü de işe alacak. 

Elektrik Tesisleri Profesörü olarak başvuracak adayların ekonomik güç dağıtımı problemleri üzerine çalışmalar yürütmüş olması bekleniyor. 

Başvurular, en geç 01 Ağustos 2020 günü mesai bitimine kadar, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen veya posta ile yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler