1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Efe JES 7. ve 8 için halk toplantısı yapılacak

Efe JES 7. ve 8 için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Gürmat Elektrik'in Aydın Germencik'te kurmayı planladığı 25 MW'lık Efe 7 ve 50 MW'lık Efe 8 Jeotermal Enerji Santrali için hazırlanan...

Efe JES 7. ve 8 için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Gürmat Elektrik'in Aydın Germencik'te kurmayı planladığı 25 MW'lık Efe 7 ve 50 MW'lık Efe 8 Jeotermal Enerji Santrali için hazırlanan ÇED Dosyaları halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Efe JES 7. ve 8 projeleri için Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığını ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyalarının halkın görüşüne açıldığını duyurdu.

Söz konusu projelere ilişkin, halkı projeler hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 23/12/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyalarını İncelemek isteyenler, Bakanlık Merkezinde veya AYDIN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve AYDIN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

GÜRMAT AYDIN'A EFE JES'LERİN 7.VE 8.SİNİ DE KURACAK

Önceki ve Sonraki Haberler