1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. EGAD 2 Yaşında

EGAD 2 Yaşında

Enerji Günlüğü - Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği’nin (EGAD) ikinci kuruluş yıldönümü, Ankara’da gerçekleştirilen kokteyl ile kutlandı.EPDK’da...

EGAD 2 Yaşında

Enerji Günlüğü - Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği’nin (EGAD) ikinci kuruluş yıldönümü, Ankara’da gerçekleştirilen kokteyl ile kutlandı.

EPDK’da gerçekleştirilen kokteyle, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, EGAD Başkanı İsmail Altunsoy, Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Başkanı Nihat Özdemir, Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Başkanı Ahmet Erdem, Doğalgaz İthalatçıları ve İhracatçıları Derneği (DİVİD) Başkanı Fatih Baltacı, Elektrik Ticareti Derneği Başkanı (ETD) Başkanı Batu Aksoy, Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu – Türkiye Bölümü (GÜNDER) Genel Sekreteri Faruk Telemcioğlu, Petrol sanayi Derneği (PETFORM) Genel Sekreter Vekili Eser Özdil, Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) Genel Sekreteri Mehmet Zeren,Anadolu LPG ve Akaryakıt SİAD Başkanı Atalay Armutçu, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Basın Müdürü Mehtap Bakır, Lisansız Elektrik Üretimi Derneği (Lİ-DER) Başkanı Yalçın Kıroğlu,Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, Rüzgar Enerjisi Santralleri Yatırımcıları Derneği (RESYAD) Başkanı Selahattin Baysal, Enerji Hukuku Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Av. Süleyman Boşça, üst düzey enerji bürokratları, sektör temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

EGAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altunsoy, yaptığı konuşmada, derneğin kurulduğu günden bu yana önemli çalışmalar yaptığını belirterek, bundan sonra da özel ve kamu kuruluşlarıyla dernek üyesi gazetecileri bir araya getiren etkinlikler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

HIZLI BÜYÜYEN ENERJİ SEKTÖRÜNDE ENERJİ MUHABİRLERİ DE KURUMLAŞTI

EPDK Başkanı Hasan Köktaş da enerji sektöründe yaşanan hızlı büyümeye dikkat çekerek, bu süreçte sektörün tüm tarafları ile birlikte enerji muhabirlerinin de kurumsallaştığını kaydetti. EPDK'nın da, imkanları doğrultusunda gazetecilerin rahat çalışması için olanaklar sağladığını kaydeden Köktaş, haberciliğin masa başında kalmaması için gazeteciler ile birlikte alana indiklerini ve adeta şantiye şantiye gezdiklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından EGAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve sektör temsilcileri ikinci kuruluş yıl dönümü pastasını kesti.

Önceki ve Sonraki Haberler