1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. EGAD “Altunsoy’la devam” dedi

EGAD “Altunsoy’la devam” dedi

Enerji Günlüğü - Enerji gazetecilerini tek çatı altında buluşturan Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İsmail...

EGAD “Altunsoy’la devam” dedi

Enerji Günlüğü - Enerji gazetecilerini tek çatı altında buluşturan Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İsmail Altunsoy yeniden seçildi.

Enerji gazetecilerinin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulan Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği’nin (EGAD) 1. Olağan Genel Kurulu 23 Şubat 2013 tarihinde Ankara’daki dernek merkezinde gerçekleştirildi.

EGAD Genel Kurul toplantısının ilk bölümünde enerji gazetecilerinin 2013 yılı öncelik ve hedeflerinin ele alındığı değerlendirme toplantısı yapıldı. Bu toplantının ardından EGAD’ın 2013-2015 döneminde görev alacak yeni Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Genel Kurul’un ardından yapılan EGAD’ın yeni dönem ilk Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oybirliği ile İsmail Altunsoy seçildi.

 

Derneğin yeni dönemine ilişkin açıklamalarda bulunan EGAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altunsoy, son yıllarda gazetecilik mesleğinde ihtisaslaşmanın giderek önem kazandığına vurgu yaparak, EGAD’ın da bu sürece katkı sağlamayı hedeflediğini söyledi.

Son yıllarda Türkiye’de daha çok ön plana çıkan enerji sektöründe uzman gazeteciliği geliştirmek amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Altunsoy, “Önümüzdeki dönemde üye sayımızı arttırıp, meslektaşlarımızın mesleki gelişimlerine katkı sağlayamaya yönelik projelere imza atacağız. Ayrıca dernek çatısı altında bir araya gelen enerji gazetecileri arasındaki sosyal dayanışmayı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda sosyal projelere ağırlık vereceğiz” dedi. Enerji Günlüğü olarak biz de yeni yönetime başarılar diliyoruz…

EGAD Yönetim Kurulu Üyeleri:

 İsmail ALTUNSOY

 A. Olcay AYDİLEK

 Evrim ERGİN

 Mehmet NAYIR

 Merve ERDİL

 Ufuk ŞANLI

 H. Murat FIRAT

 

EGAD Denetim Kurulu Üyeleri:

Selçuk KAPUÇİ

Ercan BAYSAL

Özcan YILDIRIM

Önceki ve Sonraki Haberler