1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EGAD`ın yeni başkanı Olcay Aydilek

EGAD`ın yeni başkanı Olcay Aydilek

Enerji Günlüğü - Enerji Gazetecileri  ve Medya Derneği (EGAD) Başkanlığı’na Ali Olcay Aydilek seçildi. Ufuk Şanlı ve Ali Berat Meriç Başkan...

EGAD`ın yeni başkanı Olcay Aydilek

Enerji Günlüğü - Enerji Gazetecileri  ve Medya Derneği (EGAD) Başkanlığı’na Ali Olcay Aydilek seçildi. Ufuk Şanlı ve Ali Berat Meriç Başkan Yardımcılıklarına getirilirken, EGAD'ın İstanbul Temsilciliği'ni Mehmet Kara üstlendi. 

Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği’nin (EGAD) 2. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. EGAD’ın, 2. Olağan Genel Kurulu 2 Mayıs 2015 tarihinde Ankara’da yapıldı. 2015-2017 yılları arasında görev yapacak yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlendi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oybirliğiyle Ali Olcay Aydilek seçildi.

EGAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydilek, yeni dönemde de EGAD’ın kuruluş ilkelerine ve felsefesine sıkı sıkıya bağlı kalınacağını belirterek, “EGAD, gazetecilik mesleğinin ilkelerinden ödün vermeden,kamuoyunun en doğru ve hızlı biçimde bilgilenme hakkı için kamu adına sormaya ve sorgulamaya devam edecek” dedi. 

EGAD’ın yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri şöyle:

EGAD Yönetim Kurulu Üyeleri:

Ali Olcay AYDİLEK

Ali Berat MERİÇ

Ercan BAYSAL

Ufuk ŞANLI

İsmail ALTUNSOY

H. Murat FIRAT

Merve ERDİL

Mehmet KARA

EGAD Denetim Kurulu Üyeleri:

Selçuk KAPUÇİ

Üsame ÜNAL

Özcan YILDIRIM

Önceki ve Sonraki Haberler