1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Ege Linyit, 15 işçi alacak

Ege Linyit, 15 işçi alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, trijen tesislerinin montaj, devreye alma, tamir bakım ve komple çalıştırması...

Ege Linyit, 15 işçi alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, trijen tesislerinin montaj, devreye alma, tamir bakım ve komple çalıştırması için 15 kişi alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, 180 günlüğüne trijen tesislerinin montaj, devreye alma, tamir bakım ve komple çalıştırması için 15 kişilik hizmet alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu. 

İhale, 14.12.2016 tarihinde saat 14:30'da ELİ Müessesesi Müdürlüğü SOMA/MANİSA adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı; ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No.111  45500 Soma / MANİSA, adreslerinde görülebilecek. İhale dokümanlarının şartnamelerini 100,00 TL, karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler