1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit 3 ihale yapacak

Ege Linyit 3 ihale yapacak

Enerji Günlüğü -TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü ihtiyacı olan üç adet ihale yapacak.Müdürlüğün ilanına göre, 730 günlüğüne...

Ege Linyit 3 ihale yapacak

Enerji Günlüğü -TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü ihtiyacı olan üç adet ihale yapacak.

Müdürlüğün ilanına göre, 730 günlüğüne Ege Linyitleri Müessesesi Müdürlüğüne ait tüm makinaların her türlü kaynak, torna - tesfiye işleri ve bilgisayarda veri hazırlama yaptırılması işi ile 395 günlüğüne İstasyon vagon yükleme tesisine, G Noktası, Dereköy ve diğer stok sahalarına kamyonlarla getirilecek kömürlerin vagonlara yüklenmesi, vagon olmadığı zamanlarda stok sahasına istiflendirilmesi işlemlerini yapan raylı sistemler teknolojisi sertifikasına sahip işçilik hizmet alımı ve 150 günlüğüne Işıklar B Termik Stoğundan 425.000 ton kömürün yüklenmesi, Soma B Termik santralinin 1-4 ve 5-6 Üniteleri Kamyon bunkerlerine veya stok sahasına taşınması ve boşaltılması hizmet alım işi için ihale yapılacak.

İhaleler 25.01.2016 tarihinde sırasıyl saaat 14.00, 15.00 ve 14.00'da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. Teklifler ihale tarihi ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı; ELİ Müessese Müdürlüğü 13 Eylül Mah. Atatürk Cd. No: 89 45500 Soma/MANİSA, adresinden görülebilecek ve ihale dokümanları 100,00 TL bedel karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler