1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit hizmet alacak

Ege Linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - ELİ Müessesesi Müdürlüğü, Biyokütle ve Kömürden Sıvı Yakıt Üretim Sistemi için pilot tesisi, montaj, devreye alma, tamir bakım...

Ege Linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - ELİ Müessesesi Müdürlüğü, Biyokütle ve Kömürden Sıvı Yakıt Üretim Sistemi için pilot tesisi, montaj, devreye alma, tamir bakım ve çalıştırma hizmeti alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü'nün ilanına göre, TRIJEN - “Biyokütle ve Kömürden Sıvı Yakıt Üretim Sistemi” için 300 günlüğüne 15 kişi ile pilot tesisi, montaj, devreye alma, tamir bakım ve çalıştırma hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 12.08.2015 tarihinde saat 14:00'daELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon odası SOMA/MANİSA adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No. 111 45500 Soma / MANİSA, adresinde görülebilecek ve 100,00 TL karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler