1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit hizmet alacak

Ege Linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü kömür yükleme,taşıma ve boşaltım hizmeti alımı için açtığı ihalesini...

Ege Linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü kömür yükleme,taşıma ve boşaltım hizmeti alımı için açtığı ihalesini Resmi Gazete’de ilan etti.

İhale,7 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00’daELİ Müessesesi Müdürlüğü SOMA/MANİSA.adresinde yapılacak.

İŞİN KAPSAMI

İşe başlama tarihinden itibaren 200 günlüğüne, Işıklar Panosundan 200.000 ton kömürün yüklenmesi, Dereköy Lavvar TesisiBunkerine veya stoğuna taşınması ve boşaltılmasıhizmeti alınacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 7 KASIM

İhale teklifleri, 7 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00’a kadar, Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No.111 45500 Soma / MANİSA, TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan),ANKARA ve TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzene mh. 78 sk. No.3 D.4 Bornova / İZMİR adreslerinde görülebilecek. İhale dokümanlarının şartnameleri 100,00 TL, karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler