1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit hizmet alacak

Ege Linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile iki adet kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti...

Ege Linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile iki adet kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmet alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, kuruma ait Sarıkaya Kömür Stoklarından 400.000 Ton Kömürün Yüklenmesi, Orta İstasyon Krible Tesisi Tüvenan Silosuna Taşınması ve Boşaltılması İşi 320 günlüğüne; Orta İstasyon Elek Tesislerinden SEAŞ (1-4 veya 5-6 Üniteleri) 360.000 Ton Kömür Hazırlama Sahasına Kömür Taşıma ve Boşaltılması İşi 300 günlüğüneyaptırılacak.

İHALE TARİHLERİ 17 VE 19 ARALIK

Sarıkaya Kömür Stoklarından yapılacak kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmetinin ihalesi 19 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00’da; Elek Tesislerinden yapılacak kömür taşıma ve boşaltma hizmetinin ihalesi 17 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü SOMA/MANİSA adresinde gerçekleştirilecek.

İhale teklifleri ihalelerin tarih ve saatlerine kadar,Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanıELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No.111 45500 Soma/ MANİSA, TKİ Genel Müdürlüğü SatınalmaDaire Başkanlığı (1102 nolu odadan), ANKARA ve TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzenemh. 78 Sk. No.3 D.4 Bornova/İZMİR adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL, karşılığında aynı adreslerden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler