1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit hizmet alacak

Ege Linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile muhtelif hizmetler alacak.TKİ Ege Linyitleri İşletmesi...

Ege Linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile muhtelif hizmetler alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü muhtelif hizmet alımları ilanlarını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, 400 takvim günü için ELİ Müessesesi Müdürlüğü 6000 Saat lastik tekerlekli yükleyici kiralama işi ile 100 günlüğüne Işıklar Panosu ve Civarındaki Stoklardan 200.000 Ton Kömürün Yüklenmesi, Soma B-termik Santralinin 1-4 (Yırca veya balcı kapısı) ve 5-6 Üniteleri Kamyon Bunkerine veya stok sahalarına Taşınması ve Boşaltılması hizmeti alınacak.

İHALELERİN TARİHLERİ

6000 Saat lastik tekerlekli yükleyici kiralama işi İhalesi 12 Şubat 2014 tarihinde saat 16:00’daELİ Müessesesi Müdürlüğü Soma/Manisa adresinde yapılacak. Kömür yükleme, taşıma ve boşaltma ihalesi ise, 12 Şubat 2014 tarihinde saat 15:00’da TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü (Soma / MANİSA) adresinde gerçekleştirilecek.

İHALE TEKLİFLERİ

İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatlerine kadar, Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilecekler.

İHALE DÖKÜMANLARI

Yükleyici kiralama işi İhale dokümanı; ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No: 111 45500 Soma/ Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü SatınalmaDaire Başkanlığı (1102 nolu odadan),Ankara ve TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzene mh. 78Sk. No.3 D.4 Bornova/İzmir adreslerinde görülebilir ve 100,00 TL karşılığı temin edilebilecek.

Kömür yükleme, taşıma ve boşaltma ihalesi dokümanı ELİ Müessese Müdürlüğü 13 Eylül mh. Atatürk Cd. No.89 45500 Soma / MANİSA, adresinden görülebilir ihale dokümanları 100,00 TL karşılığı temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler