1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit İşletmesi hizmet alacak

Ege Linyit İşletmesi hizmet alacak

Enerji Günlüğü - T.K.İ./E.L.İ. Müessessesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan 1 adet Hizmet alımı işi için ihale ilanı verdi. İHALENİN KAPSAMIT.K.İ./E.L.İ....

Ege Linyit İşletmesi hizmet alacak

Enerji Günlüğü - T.K.İ./E.L.İ. Müessessesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan 1 adet Hizmet alımı işi için ihale ilanı verdi. 

İHALENİN KAPSAMI

T.K.İ./E.L.İ. Müessessesi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 150 günlüğüne Müessese Müdürlüğü Eynez Yer altı Kontrol Şb. Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından 425.000 ton kömürün Soma B Termik Santralinin 1-4 ve 5-6 Ünitelerine taşınması ve boşaltılması hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İHALE TARİHİ 22 KASIM

İhale 22/11/2013 tarinde, saat 14:00’da E.L.İ. Müessese Müdürlüğü Soma/ Manisa adresinde gerçekleştirilecek.

İhale teklifleri ihale tarih ve saatine kadar E.L.İ. Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BAEDELİ 100 TL

İhale dokümanI, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No: 111 45500 Soma / Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan), Ankara ve TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzene Mh. 78 Sk. No. 3 D. 4 Bornova/İzmir adreslerinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

Ayrıca istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler