1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit kömür taşıma, boşaltma hizmeti alacak

Ege Linyit kömür taşıma, boşaltma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti için ihale açtı.TKİ Ege Linyitleri...

Ege Linyit kömür taşıma, boşaltma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti için ihale açtı.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan, kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, Müdürlük Işıklar B Termik Stoğundan 300.000 Ton Kömürün Yüklenmesi, Soma B-termik Santralinin 1-4 (Yırca veya balcı kapısı) ve 5-6 Üniteleri kamyon bunkerine veya stok sahalarına taşınması ve boşaltılması ve Eynez Yer altı Kontrol Şube Müdürlüğü’ne bağlı stok sahalarından 100.000 ton kömürün istasyon vagon yükleme tesisine veya istasyon torbalama tesisine taşınması ve boşaltılması hizmeti alacak.

İHALE TARİHLERİ

150 günlük olan Işıklar B Termik Stoğu için hizmet alım İhalesi 24 Nisan 2014 tarihinde saat 14.00’da,120 günlük olan Eynez Yer altı Kontrol Şube Müdürlüğü hizmet alım ihalesi 28 Nisan 2014 tarihinde saat 15:00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü’nde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İhale teklifleri ihale tarih ve saatlerine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanları ELİ Müessesesi Müdürlüğü Soma / Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü 13 Eylül Mh. Atatürk Cd. No. 8945500 Soma/MANİSA, adresinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler