1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit kömür taşıtacak

Ege Linyit kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü – Ege Linyit kendisine ait Eynez Yeraltı Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından, Soma B Termik Santrali 1-4, Yırca Kapı...

Ege Linyit kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü – Ege Linyit kendisine ait Eynez Yeraltı Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından, Soma B Termik Santrali 1-4, Yırca Kapı ve 5-6 ünitelerine kömürün taşınması ve boşaltılması işini ihale edecek.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü sözkonusu hizmet alım ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre Müdürlük, 90 günlüğüne Eynez Yeraltı Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından, Soma B Termik Santrali 1-4, Yırca Kapı ve 5-6 ünitelerine 450.000 ton kömürün taşınması ve boşaltılması işini ihale edecek.

İHALE TARİHİ VE YERİ

İhale, 30 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00’de TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğünde (Soma/MANİSA) yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANI

İhale dokümanı, ELİ Müessese Müdürlüğü Atatürk Cad. No: 111 45500 Soma/ Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan), Ankara ve TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük ŞefliğiErzene Mh. 78 Sk. No. 3 D.4 Bornova/İzmir adreslerinde görülebilecek ve 100 TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler