1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit krible tesislerinin çalıştırılması hizmeti alacak

Ege Linyit krible tesislerinin çalıştırılması hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan krible tesislerinin çalıştırılması hizmet alımı için ihale...

Ege Linyit krible tesislerinin çalıştırılması hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan krible tesislerinin çalıştırılması hizmet alımı için ihale açtı.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, kendisine ait seaş 1/4 yırca kapı siloları, seaş 5/6 siloları, orta istasyon elek, kısrakdere elek, ışıklar elek, deniş elek,kısrakdere doğu silosu tesisleri, İstasyon vagon Yükleme Tesisleri ve Kontrol Teşkilatının Görevlendireceği Diğer yerlerde, 273 takvim gününde krible tesislerinin çalıştırılması hizmet alımı işi alım ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

İHALE TARİHİ

ihale 14 Mayıs 2014 tarihinde saat 14:00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Soma/MANİSA adresinde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İhale teklifleri ihale tarih ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanları ELİ Müessesesi Müdürlüğü 13 Eylül mh. Atatürk cd. No. 89 45500Soma / Manisa, adresinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler