1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit madeni yağ ve komatsu yedeği alacak

Ege Linyit madeni yağ ve komatsu yedeği alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan fıçılı madeni yağ ve antifiriz ile komatsu yedeği alımı için...

Ege Linyit madeni yağ ve komatsu yedeği alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan fıçılı madeni yağ ve antifiriz ile komatsu yedeği alımı için ihale açtı.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan, 60 gün içinde teslim edilmek üzere 8 Kalem Fıçılı Madeni Yağ veAntifiriz Alımı ve 180 gün içinde teslim edilmek üzere 43 Kalem Komatsu Yedeği Alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Madeni Yağ ve Antifiriz Alımı İhalesi 24 Şubat saat 14.00’da; Komatsu Yedeği Alımı ihalesi ise 3 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Satınalma komisyonu toplantı salonu Soma/MANİSA adresinde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İhale teklifleri ihale tarih ve saatlerine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanları ELİ Müessesesi Müdürlüğü Soma / Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı (1102 no’luodadan),Ankara ve TKİ Gümrük Şefliği Erzene Mh. 78 Sk. No. 3 D. 4 Bornova / İzmir adreslerinde görülebilecek ve 60,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler