1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit yükleme hizmeti alacak

Ege Linyit yükleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan yükleme, stok yükseltme ve düzenleme hizmeti alımı için ihale...

Ege Linyit yükleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan yükleme, stok yükseltme ve düzenleme hizmeti alımı için ihale açtı.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, 300 günlüğüne ihtiyacı olan hizmet Alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre Müdürlük, Dereköy Torbalama ve Dereköy Lavvar Tesislerinde ve Stok Sahalarında (gerektiğinde Müessesemizin diğer iş yerlerinde) ürün (kömür, termik nitelikli ürünler, bant altlarında biriken kömürler vb.) yüklenmesi, stokların yükseltilmesi ve düzenlenmesi, tesislerden çıkacak taş, odun gibi atıkların yüklenmesi, çevre düzenlemelerinin yapılması ve buna benzer yükleme işlerinin saatlik kira bedeli karşılığında lastik tekerlekli yükleyici ile yapılması işini ihale edecek.

İHALE YERİ VE SAATİ

İhale 24/11/2016 tarihinde saat 14.00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü komisyon odası Soma/MANİSA adresinde yapılacak. İhale teklifleri ihale tarih ve saatlerine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanları  ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No: 111 45500 Soma /Manisa adresinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle alınabilecek. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler