1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyitleri İşletmesi kömür yükleme hizmeti alacak

Ege Linyitleri İşletmesi kömür yükleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Eynez Yer altı Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından idare ve piyasa kamyonlarına...

Ege Linyitleri İşletmesi kömür yükleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Eynez Yer altı Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından idare ve piyasa kamyonlarına 2.000.000 ton kömür yükletecek.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 360 günlüğüne Eynez Yer altı Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından İdare ve Piyasa kamyonlarına 2.000.000 ton kömür yüklenmesi işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu.

İhale 08/03/2018 tarihinde saat:14:00’de Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Soma/Manisa adresinde yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No: 111 45500 Soma / Manisa adresinde görülebilecek ve 170 TL bedelle aynı adresten temin edilebilecek.

 
Önceki ve Sonraki Haberler