1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Ege Üniversitesi güneş enerjisi uzmanı profesör ve doktor alacak

Ege Üniversitesi güneş enerjisi uzmanı profesör ve doktor alacak

Ege Üniversitesi, güneş enerjisinde uzmanlaşmış bir profesör ile bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Ege Üniversitesi güneş enerjisi uzmanı profesör ve doktor alacak

Enerji Günlüğü - Ege Üniversitesi, güneş enerjisinde uzmanlaşmış bir profesör ile bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Ege Üniversitesi Rektörlüğü, Güneş Enerjisi Enstitüsüne bağlı Enerji Anabilim Dalında görevlendireceği bir profesör ile Enerji Teknolojisi Anabilim Dalında görev vereceği bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Profesör kadrosuna başvuracak olanların güneş hücreleri, enerji verimli elektrokromik akıllı camlar ve bu sistemlerde kullanılan elektroaktif polimerik malzemeler hakkında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Doktor kadrosu için başvuracak olanların ise Kimya Mühendisliği lisans mezunu olmaları; güneş enerjisi alanında doktora yapmış olmaları biyokütle enerji dönüşüm sistemleri, proses tasarımı ve termodinamik konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 15 Kasım 2022 günü mesai sonuna kadar profesör kadrosu için Ege Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu için de Güneş Enerjisi Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler