1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Ege Üniversitesi nükleer uzmanı 5 profesör ve 3 doçent alacak

Ege Üniversitesi nükleer uzmanı 5 profesör ve 3 doçent alacak

Ege Üniversitesi, nükleer bilimler uzmanı 5 profesör ile 3 doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak.

Ege Üniversitesi nükleer uzmanı 5 profesör ve 3 doçent alacak

Enerji Günlüğü - Ege Üniversitesi, nükleer bilimler uzmanı 5 profesör ile 3 doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Ege Üniversitesi Rektörlüğü, Nükleer Bilimler Enstitüsünde görevlendireceği 5 profesör ile 3 doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak. İşe alınacak akademik personelin görevlendirileceği birimler ve kadro adları ve kadro adetleri aşağıdaki gibi sıralandı. 

  • Nükleer Bilimler Anabilim Dalı: Profesör; bir kişi
  • Nükleer Bilimler Anabilim Dalı: Doçent; 3 kişi
  • Nükleer Teknoloji Anabilim Dalı: Profesör; 2 kişi
  • Nükleer Uygulamalar Anabilim Dalı: Profesör; 2 kişi.

Nükleer Bilimler Anabilim Dalında profesör ve doçent unvanıyla görev almak isteyen adayların Nükleer Bilimler alanında doktora yapmış olmaları; doçent unvanını fizik alanında almış olmaları ve nükleer bilimler alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Nükleer Teknoloji Anabilim Dalında görev almak isteyen adayların ise Nükleer Bilimler alanında doktora yapmış olmaları; doçent unvanını kimya alanında almış olmaları ve nükleer teknoloji alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Nükleer Uygulamalar Anabilim Dalında görev almak isteyen adayların da Nükleer Bilimler alanında doktora yapmış olmaları; doçent unvanını kimya alanında almış olmaları ve nükleer uygulamalar alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor.

Başvurular en geç 15 Kasım 2022 günü mesai sonuna kadar Ege Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler