1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ege Yıldızı`nın termik projesi halka anlatılacak

Ege Yıldızı`nın termik projesi halka anlatılacak

Enerji Günlüğü - Ege Yıldızı Elektrik, İzmir’in Bergama İlçesinde 660 MW'lık Ege Yıldızı İzmir Çandarlı Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi...

Ege Yıldızı`nın termik projesi halka anlatılacak

Enerji Günlüğü - Ege Yıldızı Elektrik, İzmir’in Bergama İlçesinde 660 MW'lık Ege Yıldızı İzmir Çandarlı Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi hakkında halk bilgilendirilecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Ege Yıldızı Elektrik tarafından İzmir İli, Bergama İlçesi Çandarlı beldesi sınırları içinde yapılması planlanan termik enerji santrali, kül düzenli depolama tesisi ve derin deniz deşarjı sistemleri projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldığını ve proje ile ilgili 12/11/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği bildirildi.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

EGE YILDIZI, İZMİR'DE 660 MW'LIK ÇEVRİM SANTRALİ KURACAK

Önceki ve Sonraki Haberler