1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Eğitime destek Aksa`ya `altın` olarak döndü

Eğitime destek Aksa`ya `altın` olarak döndü

Enerji Günlüğü – Aksa Elektrik, eğitime verdiği destek için Altın Voltaj Ödülü kazandı.Her yıl özel sosyal sorumluluk projeleriyle yarışan firmaların...

Eğitime destek Aksa`ya `altın` olarak döndü
Enerji Günlüğü – Aksa Elektrik, eğitime verdiği destek için Altın Voltaj Ödülü kazandı.

Her yıl özel sosyal sorumluluk projeleriyle yarışan firmaların ödüllendirildiği 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde Aksa Elektrik Eğitime verdiği destekle bu yıl da Altın Voltaj ödülüne layık görüldü.

Törene katılan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz; elektrik, doğal gaz, akaryakıt ve LPG sektörlerindeki bazı firmalara "Altın Vana", "Altın Varil" ve "Altın Voltaj" adlı sosyal sorumluluk ödüllerini verdi.

ENERJİ SEKTÖRÜ BU ÜLKENİN GÖZBEBEĞİDİR

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kongre Sarayında düzenlenen ödül töreninde Aksa Elektrik adına ödül alan Aksa Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan,“Enerji sektörü bu ülkenin göz bebeğidir. Enerji şirketleri de ülkemizin güçlü bir dünya ülkesi olması için gereken gücü sağlayan şirketleridir. Bizler enerji şirketleri olarak ülkemiz ve insanımız için hayati önemdeki yatırımlarımızı titizlikle ve büyük bir sorumluluk duygusuyla gerçekleştiriyoruz.Faaliyet alanlarımız kadar, sosyal sorumluluk alanlarında da sorumluluklarımızın bilincinde ve ülkemize en büyük katkıyı sağlayacak projeleri özenle seçiyoruz.”dedi.

Törende ayrıca, HKÜ tarafından gerçekleştirilen "Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazarı" adlı yarışmaya katılan bilim insanlarına da ödülleri takdim edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler