1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Eksim deprem yardım fonunu arttırdı

Eksim deprem yardım fonunu arttırdı

Eksim Holding, grup şirketleri olan Dicle Elektrik ve Eksun Gıda ile birlikte deprem bölgesinde temel yaşam malzemeleri, barınma imkanı, arama-kurtarma çalışmaları ve elektrik destekleri sunuyor. 

Eksim deprem yardım fonunu arttırdı

Enerji Günlüğü - Eksim Holding, depremde hasar gören illerde değerlendirilmek üzere ayırdığı 50 milyon TL tutarındaki fonu 200 Milyon TL’ye yükseltti.

Eksim Holding, depremle birlikte oluşturduğu kriz masasıyla ihtiyaçları hızlıca tespit ederek acil tedarik edilmesi gerekenler ile dağıtım çalışmalarını organize etti. Bu doğrultuda çalışmalarını artırarak devam ettiren Eksim Holding, depremde hasar gören illerde değerlendirilmek üzere ayırdığı 50 milyon TL tutarındaki fonu 200 Milyon TL’ye yükseltti. Ayrıca Eksim Holding kurucularından merhum Abdullah Tivnikli’nin vakfiyesi olan “Abdullah Tivnikli Vakfı” kapsamında da ilave ayrılan 200 milyon TL tutarındaki fon ile birlikte toplam fon tutarı 400 milyon TL’ye ulaşmış oldu.

Holding, grup şirketleri olan Dicle Elektrik ve Eksun Gıda ile birlikte gerçekleştirdiği temel yaşam malzemeleri, barınma imkanı, arama-kurtarma çalışmaları ve elektrik desteği konu başlıklarındaki desteklerini de sürdürüyor. 

DİCLE ELEKTRİK ELEKTRİK SORUNLARINI ÇÖZDÜ

Dicle Elektrik, hizmet verdiği 6 il içerisinde yer alan Diyarbakır ve Şanlıurfa’nın depremde hasar gören kesinti sorununu çözdü. Adıyaman ve Kahramanmaraş illerinin dağıtım şirketlerine şebekelerin tekrar aktif olması amacıyla destek veren Dicle Elektrik, uzman ekiplerini bu illere yönlendirdi. Ayrıca afet bölgesinde kurulan çadır kentlere destek vererek, çadırlara elektrik sağlanması ve bölgenin genel elektrik sorunlarının giderilmesi süreçlerinde Enerji Bakanlığı ve ilgili kurumlar ile ortak çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler