1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Elazığ Karakoçan’da jeotermal kuyusu satışa çıkarıldı

Elazığ Karakoçan’da jeotermal kuyusu satışa çıkarıldı

Elazığ İl Özel İdaresi, Karakoçan İlçesi’ndeki bir jeotermal ruhsat sahası ile jeotermal kuyusunu satışa çıkardı. 

Elazığ Karakoçan’da jeotermal kuyusu satışa çıkarıldı

Enerji Günlüğü - Elazığ’n Karakoçan ilçesinde bulunan 07-ER3326303 numaralı işletme ruhsat sahası ve jeotermal kuyusu satış yolu ile devredilecek.

Satış için açılacak ihale, Jeotermal İşletme Ruhsat Alanı ve Jeotermal Kuyu satış yolu ile devrinin yanı sıra 5686 sayılı Kanun kapsamında idare tarafından hazırlanmış olan ve akışkanın işler hale getirilmesi için gerekli terfi hattı, terfi binası vb. imalatların tamamlanması işlerini de kapsıyor.

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen ihaleyi kazanacak istekli, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren (5) beş iş günü içinde işe başlayacak. Açık teklif usulü ve  açık arttırma 25 Ekim 2022 Salı günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek ihalenin tahmini bedeli 6 milyon 373 bin 705 lira, geçici teminat tutarı ise 191 bin 211 lira. 

İhaleye katılacak isteklilerden, standart teklif mektubu, ikametgâh belgesi, gerçek kişiler için TC Kimlik Numarası bulunan resmi belge,, tüzel kişiler için Vergi kimlik numarası bildirir resmi belge, tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/vey 

sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge ibraz etmeleri isteniyor.- İhale dosyası 1000 TL karşılığında Plan Proje Yatırım ve İnşaat müdürlüğünden alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler