1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Elbistan Termik ÇED raporu görüşe açıldı

Elbistan Termik ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - Anadolu Enerji'nin Kahramanmaraş'ta kurmayı planladığı 500 MW gücünde Elbistan Termik Santrali ÇED raporu görüşe açıldı.Çevresel...

Elbistan Termik ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - Anadolu Enerji'nin Kahramanmaraş'ta kurmayı planladığı 500 MW gücünde Elbistan Termik Santrali ÇED raporu görüşe açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Anadolu Enerji Üretim San ve Tic A.Ş., Kahramanmaraş İli, Elbistan İlçesi Küçükyapalak, Büyükyapalak, Eldelek Köyleri Mevkiinde, kömür yakıtlı Elbistan Enerji Santrali (500 MWe/506,59 MWm/1.108,86 MWt, Termik Santral, Endüstriyel Atık Depolama Alanı (Kül-Cüruf) ve Kömür Ocakları Dahil) entegre projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı.

HALK TOPLANTISI 19 KASIM'DA

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 19/11/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler, Bakanlık Merkezinde veya Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerindeduyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bilgi alınabilecek.

ELBİSTAN'A BİR TERMİK SANTRAL DAHA YAPILACAK

Önceki ve Sonraki Haberler