1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ELDER Başkanlığı’na Kıvanç Zaimler seçildi

ELDER Başkanlığı’na Kıvanç Zaimler seçildi

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Başkanlığı’na Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Kıvanç Zaimler seçildi.

ELDER Başkanlığı’na Kıvanç Zaimler seçildi

Enerji Günlüğü - Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Başkanlığı’na Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Kıvanç Zaimler seçildi.

Türkiye’de faaliyet gösteren Elektrik Dağıtım şirketlerinin çatı örgütü olan Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği – ELDER’in, 9. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul sonucunda Serhat Çeçen, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Kıvanç Zaimler’e devretti. Zaimler 2021-2024 yılları arasında, üç yıl süre ile ELDER Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini ise Batuhan Özdemir ve Barış Erdeniz üstlenecek.

TÜKETİCİ ODAKLI ÇALIŞMALAR

Genel Kurul sonrası açıklamada bulunan ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Zaimler, “Elektrik dağıtım sektöründe sürdürülebilir, kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti verme misyonumuzu devam ettireceğiz. Yeni dönemde yatırımlarımız ile tüketici odaklı çalışmalara imza atacağız” dedi.

KIVANÇ ZAİMLER KİMDİR?

Kıvanç Zaimler İstanbul Erkek Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde öğrenim gördükten sonra kariyerine 1992 yılında başladı. Ticaret Direktörü olarak 2008 Enerjisa’ya katılan Zaimler, 2013 yılına kadar Enerjisa’nın Doğal Gaz iş kolunun koordinasyonunu üstlendi. 2013-2015 yılları arasında Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü olarak görev aldı. Ağustos 2015-Mart 2016 tarihlerinde Enerjisa Satış Şirketleri Genel Müdürlüğünü yürüttü. Temmuz 2018 tarihinden bu yana Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı.

Önceki ve Sonraki Haberler