1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ELDER’e yeni başkan: Serhat Çeçen

ELDER’e yeni başkan: Serhat Çeçen

Enerji Günlüğü - IC İÇTAŞ Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, ELDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği...

ELDER’e yeni başkan: Serhat Çeçen

Enerji Günlüğü - IC İÇTAŞ Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, ELDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) 8. Genel Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrasında yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Buna göre IC İÇTAŞ Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen ELDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Serhat Çeçen, Yönetim Kurulu Başkanlığını Nihat Özdemir’den devraldı.  

 ELDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ise AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan ve EnerjiSA CEO’su Kıvanç Zaimler oldu. 

 

Genel Kurul sonrası açıklamada bulunan ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen şunları söyledi: 

 

“Elektrik sektörünün çatı örgütü olan ELDER yeni dönemde de vatandaşlarımıza yeterli, kesintisiz, kaliteli ve makul bedelle elektrik tedarik etmek misyonuna uygun politikalar geliştireceğiz. Tüketici odaklılık elektrik dağıtım sektörü gibi bir kamu hizmetinde tercih değil zorunluluktur. Ülkemizde elektrik hizmetlerinin sürdürülebilirliği için yatırımlarımıza son hızla devam edeceğiz. Elektrik dağıtım sektöründe iş kalitesi, müşteri memnuniyeti konularında kurumsallaşma çalışmalarını hızlandıracağız.”

Önceki ve Sonraki Haberler