1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. “Elektriğin Güvenli Kullanımı”konulu resim yarışmasında 20 öğrenci ödüllerini aldı.

“Elektriğin Güvenli Kullanımı”konulu resim yarışmasında 20 öğrenci ödüllerini aldı.

Enerli Günlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ), ile Milli Eğitim'in işbirliği kapsamında...

“Elektriğin Güvenli Kullanımı”konulu resim yarışmasında 20 öğrenci ödüllerini aldı.

Enerli Günlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ), ile Milli Eğitim'in işbirliği kapsamında ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “elektriğin güvenli kullanımı” konulu resim yarışmasında, minik ressamlar ödüllerini Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün ellerinden aldı.


Sakarya Valiliği toplantı salonunda eserleri ödüle layık görülen, 20 öğrenci ödüllerini almak için sınıf arkadaşları, velileri, öğretmenleri ve okul müdürleri ile törene katıldılar. Ödül törenine Vali Mustafa Büyük, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, SEPAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ensari SEDAŞ ve SEPAŞ’ın üst düzey yöneticileri katıldı.


EĞİTİM İÇERİKLİ SUNUM


Ödül töreni öncesinde, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan tarafından Enerjinin güvenli kullanımı, elektrik çarpmalarına karşı alınacak önlemler ve ilkyardım konularını içeren bir sunum yapıldı. SEDAŞ tarafından yaptırılan eğitim broşürleri de öğrencilere dağıtıldı. Sunumun ardından ödül törenine geçildi. Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini, Vali Mustafa Büyük, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven ve törene katılan protokoldaki Milli Eğitim Müdürlüğü, SEDAŞ ile SEPAŞ yöneticileri verdiler.


20 ÖĞRENCİYE ALTIN ÖDÜLÜ.


Dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirilirken, günün anısına başarı belgesi olarak düzenlenen çerçevelenmiş sertifikalar da ödül töreninde öğrencilere ayrıca teslim edildi. Ödül töreninin ardından, öğrencilerin resimlerinin yer aldığı resim sergisi törenle açıldı. Sergiyi gezen Vali Mustafa Büyük, SEDAŞ ve SEPAŞ yöneticileri ile İl Milli Eğitim Müdürü, resimler hakkında öğrencilerle sohbet ederek ortaya koydukları başarılı çalışmaları nedeniyle öğrencileri ayrı ayrı tebrik ettiler.


VALİDEN PROJE İÇİN TEŞEKKÜR

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, sosyal sorumluluk projesi olarak başlatılan, “Elektriğin Güvenli Kullanımı” projesinin çok önemli ve toplum hayatında da herkesi yakından ilgilendirdiğini belirterek, bu önemli konuda çocuklarında bilinçli birer tüketici olmaları adına farkındalık yaratılmasına ve yapılan etkinliğin ödül töreni organizasyonunu gerçekleştiren SEDAŞ ve SEPAŞ ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.


KIZ ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI


Vali Büyük, Öğrencilerin resim öğretmenleri ile yarışma organizasyonunda seçici kurul olarak görev öğretmenleri de ayrıca tebrik etti. Ödül alan 20 öğrenciden sadece birinin erkek öğrenci olması Vali Mustafa Büyük’ün de dikkatini çekti ve “resim konusunda genelde kız öğrencilerimizin daha ilgili olduğunu görüyorum” dedi.


Ödül Alan Öğrenciler ve Okulları şöyle:


Tuanna ÖZCAN  - Mehmet Zorlu Ortaokulu

İkranur HACIFAZLIOĞLU, Hilal ÇAĞLAR,İrem KUTANİS,Beyza BERK,Melike ÖZTÜRK,Gülyaren İLMEK, Serra ODABAŞ  - Zübeyde Hanım Ortaokulu

Ebru TURHAN, Saadet ÖZTÜRK, Melike ÖNCEL, - Sabiha Hanım Ortaokulu

Defne KIYAK, Erva KURTULDU -  Mithatpaşa Şht. Ahmet Akyol Ortaokulu

Ayşenur ADIGÜZEL, Berna AKSU  - İsmet İnönü Ortaokulu

Gizem ÖZDEMİR  - Kurudere Ortaokulu

Zeynep ÖZKAN  - Sakarya Fatih Koleji

Simay OFLACA  - Dr. Nuri Bayar Ortaokulu

Yunus Emre GÜRLÜ - 17 Ağustos Ortaokulu

Zeynep YALÇIN  - Özel Şahin Ortaokulu

Önceki ve Sonraki Haberler