1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Elektrik Dağıtıcıları İletişim Zirvesi haftaya

Elektrik Dağıtıcıları İletişim Zirvesi haftaya

Enerji Günlüğü – Elektrik dağıtım şirketlerinin tüketiciler ile ilgili önceliklerinin değerlendirileceği Dağıtıcıları İletişim Zirvesi haftaya...

Elektrik Dağıtıcıları İletişim Zirvesi haftaya

Enerji Günlüğü – Elektrik dağıtım şirketlerinin tüketiciler ile ilgili önceliklerinin değerlendirileceği Dağıtıcıları İletişim Zirvesi haftaya başlıyor.

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından 17 Kasım Pazartesi günü Bursa Hilton Otel'de düzenlenecek Elektrik Dağıtıcıları İletişim Zirvesi'nde (EDİZ), tüketici beklentilerine yönelik iletişim yöntemleri konuşulacak.

Zirvede, rekabetin arttığı elektrik sektöründe tüketici odaklı hizmetin önemine vurgu yapılacak ve dağıtım hizmeti gözüyle müşteri memnuniyetini artırmanın yöntemleri değerlendirilecek.

İLETİŞİM UZMANI SUNUMU

Stratejik İletişim, halkla ilişkiler ve itibar yönetimi alanında duayen kabul edilen Salim Kadıbeşegil'in, yeni iletişim ortamları ve toplumun güven sorunu konulu sunum yapacağı Zirve'de, hizmet kalitesine dayalı müşteri memnuniyeti için iletişim yöntem ve teknikleri tartışılacak.

Akademik ve profesyonel bilgi birikimine sahip bir iletişimci olarak dikkat çeken Salim Kadıbeşegil, ülkemizde itibar yönetimin tanınmasında önemli bir rol oynadı. Stratejik iletişim yönetemi alanında Kadıbeşegil, EDİZ'de tüm dağıtım şirketleri iletişim yöneticileri ve üst düzey karar vericilerine 40 yıla yaklaşan deneyimlerini aktaracak.

Salim Kadıbeşegil'in kitapları arasında "Oyun Bitti", "Şimdi Stratejik İletişim Zamanı", "İtibar Yönetimi ve Kriz Geliyorum Der" bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler