1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrik iletim gelirleri düzenlendi

Elektrik iletim gelirleri düzenlendi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ’ın iletim sistem kullanım ve sistem işletim gelir ihtiyacının belirlenmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.Enerji Piyasası...

Elektrik iletim gelirleri düzenlendi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ’ın iletim sistem kullanım ve sistem işletim gelir ihtiyacının belirlenmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, İletim Gelirlerinin Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ'i bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, 26/10/2011 tarihi itibarıyla bu Yönetmeliğe, tarife belirleme, abonelik, sözleşme, teknik alt yapı eksiklikleri ile kendi aralarında maliyet ve bölüşüm hesabı yapmayanlar da dahil olmak üzere, uyum sağlayamamış olan atıksu altyapı yönetimleri ve evsel katı atık idareleri, 31/12/2016 tarihine kadar bu Yönetmeliğe uyum sağlayacaklar.

İletim sistem kullanım ve sistem işletim gelir ihtiyacının belirlenmesine ilişkin usul ve esasları kapsayan Tebliğ'e göre,iletim bedelleri, iletim sistem kullanım bedelleri, sistem işletim bedelleri ve ilgili mevzuat çerçevesinde oluşabilecek diğer bedellerden oluşacak. Bu kalemlerin kapsamı ve her bir kullanıcı grubuna bu kalemlerden hangisi/hangilerinin uygulanacağı yöntem bildiriminde belirlenecek. Yöntem bildirimi, TEİAŞ tarafından hazırlanarak Kuruma sunulacak. Kurul yöntem bildirimini aynen veya değiştirerek onaylayacak. 

PERAKENDE ELEKTRİK TARİFESİ ESASLARI BELİRLENDİ

http://enerjigunlugu.net/perakende-enerji-satis-fiyatlari-duzenlendi_16642.html

...

Önceki ve Sonraki Haberler