1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrik ithalat ihracat yönetmelik taslağı hazır

Elektrik ithalat ihracat yönetmelik taslağı hazır

Enerji Günlüğü - Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında hazırlanan Elektrik Piyasası İthalat ve İhracat Yönetmeliği taslağı, görüşe açıldı. Enerji...

Elektrik ithalat ihracat yönetmelik taslağı hazır

Enerji Günlüğü - Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında hazırlanan Elektrik Piyasası İthalat ve İhracat Yönetmeliği taslağı, görüşe açıldı. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında Elektrik Piyasası İthalat ve İhracat Yönetmeliği çıkarmaya hazırlanıyor. Hazırlanan yönetmelik taslağı, kamuoyunun ve sektörün görüşlerine açıldı. Taslak Yönetmelik, 1 Mayıs 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar görüş ve önerilere açık tutulacak.

İlgililerin Taslak Yönetmelik hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini gerekli değerlendirmelerin yapılabilmesini teminen 1 Mayıs 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar yazılı olarak EPDK Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığına ulaştırmaları gerekiyor. Ayrıca görüş ve önerilerin bir nüshasının (MS Word) formatında [email protected] ve [email protected] e-posta adreslerine gönderilmesi de istendi. 

Elektrik Piyasası İthalat ve İhracat Yönetmeliği Taslağı'nı indirmek için tıklayınız...

Önceki ve Sonraki Haberler