1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrik kesintileri Aksa'nın jeneratör satışlarını artırdı

Elektrik kesintileri Aksa'nın jeneratör satışlarını artırdı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör'ün jeneratör satışları elektrik kesintilerinin artmasının ardından on kat arttı. Aksa bir ayda sattığı portatif...

Elektrik kesintileri Aksa'nın jeneratör satışlarını artırdı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör'ün jeneratör satışları elektrik kesintilerinin artmasının ardından on kat arttı. Aksa bir ayda sattığı portatif jenaratör satış rakamına bir günde ulaştı.

Türkiye’nin dört bir tarafında yaşanan elektrik kesintisi jeneratör satışlarını ciddi oranda artırdı, çağrı merkezine gelen aramalarda büyük bir yoğunluk yaşandı. Elektrik kesintisinde jeneratör isteği ve talepler için çağrı merkezine normalden 10 kat daha fazla arama aldıklarını söyleyen Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, normalde bir ayda yapılan portatif jeneratör satışı rakamına kesintiler sonrası bir günde ulaştıklarını belirtti. 

Peker; “Hava sıcaklığının 0’ın altında olduğu, 2016’nın son günleri jeneratörün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Kesintilerin başlaması ile jeneratör satın almak ve talepler için çağrı merkezimizi arayanların sayısı normal döneme kıyasla 10 kat arttı ve web sitemiz kesintinin yaşanmaya başladığı gün normalin 4 katı kullanıcı girişi sayısına ulaştı. Günlük satış rakamımıza baktığımızda ise ev ve küçük işletmelerde kolaylıkla kullanılabilen portatif jeneratörlerimizin satışı, bir aylık satışımıza denk geliyor” dedi.

Taşıması kolay ve düşük güç ihtiyacını karşılamada ideal portatif jeneratörlerin, birçok ortamda kesintisiz enerji sağladığını da ifade eden Peker, maddi kayıpların önüne jeneratör ile geçilebileceğine de dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler