1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrik tesisleri kabul süreci paneli

Elektrik tesisleri kabul süreci paneli

Enerji Günlüğü - Elektrik tesislerinin proje onay ve kabul süreçlerine ilişkin sektörü bilgilendirmek amacıyla İstanbul'da bir toplantı yapılacak.Enerji...

Elektrik tesisleri kabul süreci paneli

Enerji Günlüğü - Elektrik tesislerinin proje onay ve kabul süreçlerine ilişkin sektörü bilgilendirmek amacıyla İstanbul'da bir toplantı yapılacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın 09 Ocak 2015 tarih ve 73 sayılı yazılarında "Elektrik Tesislerinin Proje Onay ve Kabul Yetkilendirmelerine ilişkin bir Yetkilendirme Tablosu yayınlamıştı. Bu tabloya göre EİGM, DSİ, TSE, TEMSAN, TEİAŞ, EÜAŞ, TEDAŞ, EDAŞ, OSB olarak onay ve kabul yetkilerinin tesislerin niteliklerine göre hangi kurum tarafından yapılacağı detaylı şekilde yer alıyor.

Yetkilendirme Tablosuna muhattap kurumlar tarafından yatırımcı ve sektörel ilgililere gereken bilgilerin aktarılması amacıyla İstanbul'da bir panel düzenlendi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci'nin de katılacağı toplantı, 26 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Panel, sektörde yer alan tüm ilgililerin katılımına açık.

Toplantıya ilişkin katılım şartları ve program detaylarına Bakanlığın web sitesinden erişilebilecek.

http://www.enerji.gov.tr/tr-TR/Etkinlik/Elektrik-Tesislerinin-Proje-Onay-ve-Kabul-Yetkilendirmelerine-iliskin-Panel

Önceki ve Sonraki Haberler