1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrik ticaretinde 3 yeni toptancı daha

Elektrik ticaretinde 3 yeni toptancı daha

Enerji Günlüğü - Elektrik piyasasına, toptan satış lisansıyla faaliyet göstermek üzere üç yeni oyuncu daha katıldı. Arena, KGM ve Fırat, 20 yıllığına...

Elektrik ticaretinde 3 yeni toptancı daha

Enerji Günlüğü - Elektrik piyasasına, toptan satış lisansıyla faaliyet göstermek üzere üç yeni oyuncu daha katıldı. Arena, KGM ve Fırat, 20 yıllığına toptan satış lisansı aldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK - Kurul), elektrik piyasasında faaliyet göstermek üzere toptan satış lisansı başvurusu yapan üç firmanın lisans taleplerini kabul etti.

Kurul, Fırat Enerji Toptan Satış Ticaret Anonim Şirketi'ne 19 Aralık 2013 tarihinden geçerli olmak üzere 20 yıllığına faaliyet izni verdi.

Arena Elektrik Enerji İthalat ve İhracat Toptan Perakende Satış Anonim Şirketi ise 5 Aralık 2013 tarihinden başlamak üzere 20 yıllığına toptan satış lisansı elde etti.

EPDK tarafından elektrik sektöründe toptan satış lisansı verilen bir diğer şirket ise KGM Enerji Ticaret Limited Şirketi. KGM'nin lisansı da 5 Aralık 2013 tarihinden başlamak üzere 20 yıl olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler