1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrik üretiminde en büyükler belli oldu: MW100 açıklandı

Elektrik üretiminde en büyükler belli oldu: MW100 açıklandı

Türkiye’nin en büyük 100 elektrik üreticisini belirleyen MW 100 Türkiye’nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi Araştırması’nın beşincisi bugün yayınlandı.

Elektrik üretiminde en büyükler belli oldu: MW100  açıklandı

Enerjj Günlüğü ve Kearney tarafından hazırlanan MW100 - Türkiye’nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” Araştırması’nın 2024 yılı sonuçları 28 Şubat Çarşamba günü (bugün), saat 10:00’de açıklanacak.MW100 Araştırması, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu verilerini baz alarak hazırlanıyor. Araştırma, farklı şirketler ve bölgelerde üretim yapan enerji oyuncularının konsolide kurulu güçlerine göre Türkiye’nin en büyük 100 elektrik üreticisini belirliyor.

Raporu indirmek veya görüntülemek için tıklayın!

Canlı yayını izlemek için tıklayın!

 

MW100 Araştırması, enerji şirketlerini toplam kurulu güçlerine göre sıralamanın yanı sıra hidroelektrik, rüzgar, güneş, kömür ve jeotermalde en büyükleri de belirliyor.

MW100 Araştırması’nın 2024 yılı sonuçları 28 Şubat Çarşamba günü (bugün), saat 10:00’de, Enerji Günlüğü’nün YouTube kanalında canlı yayınlanacak bir toplantıyla duyuruldu.

Enerji Günlüğü Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kara, Ekonomi Yazarı Barış Soydan ile Kearney Türkiye Direktörü Onur Okutur’un katılımıyla canlı yayınlanacak toplantıyı Enerji Günlüğü’nün YouTube kanalından izlemek mümkün...

Önceki ve Sonraki Haberler