1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrik ve internet hizmetleri aynı noktada buluştu

Elektrik ve internet hizmetleri aynı noktada buluştu

Enerji Günlüğü - CK Boğaziçi Elektrik Müşteri İşlem Merkezleri’nde Türk Telekom’un müşteri ürünleri de sunulacak.CK Boğaziçi Elektrik ile Türk...

Elektrik ve internet hizmetleri aynı noktada buluştu

Enerji Günlüğü - CK Boğaziçi Elektrik Müşteri İşlem Merkezleri’nde Türk Telekom’un müşteri ürünleri de sunulacak.

CK Boğaziçi Elektrik ile Türk Telekom, tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak adına ortak bir adım attı. CK Boğaziçi Elektrik’in İstanbul Avrupa Yakası’nda NKolay ve Pratik İşlem bayileri ile iş birliğine giderek oluşturduğu ve sayıları 300’e yaklaşan Müşteri İşlem Merkezi (MİM) bundan sonra Türk Telekom internet ürünleri ile de müşterilerine hizmet verecek.

CK Boğaziçi Elektrik ve Türk Telekom tarafından 31 Ocak 2018’de lansmanı yapılan ve iki aşamadan oluşan iş birliğinin ilk adımında; tüketiciler MİM’lerden elektrik ihtiyaçlarının yanı sıra internet ürünlerine de ulaşabilecek. Bir süre sonra ise Türk Telekom ve CK Boğaziçi Elektrik, serbest tüketici kapsamına giren, yani ayda 75 TL’nin üzerinde elektrik tüketen abonelere ortak kampanya ile özel ürünler ve paketler de sunacak. Tüketici, elektrik ve internetle ilgili her türlü hizmeti MİM’lerden alırken abonelik, fatura ödeme, kampanyalardan yararlanma gibi hizmetlere de aynı noktadan ulaşacak.

HERHANGİ BİR ÜCRET ALINMAYACAK

CK Boğaziçi Elektrik ve Türk Telekom iş birliği çerçevesinde öncelikle tüm MİM’lerdeki çalışanlara yeni süreç ile ilgili özel eğitim verdi. Yeni sistem çerçevesinde Türk Telekom’un yüksek talep gören 14,90 TL’lik 4 Mbps’ye kadar limitsiz 20 GB internet paketi başta olmak üzere kampanyalı ve kampanyasız internet ürünlerinin satışı başladı. İş birliğinin ileriki dönemlerinde internet dışı ürünler de kapsama dâhil olacak. CK Boğaziçi Elektrik MİM’lerinde verilecek yeni hizmetlerle ilgili tüketiciden herhangi bir ad altında ekstra bir ücret alınmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler