1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrikli Vespa İstanbul’da görücüye çıktı

Elektrikli Vespa İstanbul’da görücüye çıktı

Sadece 4 saatte tamamen şarj olabilen ve tek şarjda 100 km yol kat edebilen Vespa Elettrica’nın tanıtımı İstanbul’da yapıldı. 

Elektrikli Vespa İstanbul’da görücüye çıktı

Enerji Günlüğü - Sadece 4 saatte tamamen şarj olabilen ve tek şarjda 100 km yol kat edebilen Vespa Elettrica’nın tanıtımı İstanbul’da yapıldı. 

Motosiklet markası Vespa, Motobike İstanbul Fuarı’nda elektrikli modeli Vespa Elettrica’yı görücüye çıkardı. Anlık 4 kWs, sürekli olarak 2 kWs güç ve 200 Nm tork üreten Vespa Elettrica, performans anlamında geleneksel içten yanmalı motora sahip motosikletleri aratmıyor. Sadece 4 saatte tamamen şarj olabilen Vespa Elettrica,  tek şarjda 100 km yol kat edebiliyor. 

FUARA ÖZEL FİYAT 52 BİN LİRA

Vespa Elettrica, fuara özel avantajlı kredi seçenekleriyle 51 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Vespa Elettrica’nın tamamen elektrikli motoruyla çevreci olduğu kadar, sürücülerine sessiz ve ekonomik bir ulaşım deneyimi sunduğunu belirten Doğan Holding Otomotiv Grubu CEO’su Kağan Dağtekin, “Son zamanlarda elektrikli otomobiller gibi elektrikli motosikletlere olan talep de hızla artıyor. Bu noktada, elektrikli motosikletler gerek sunduğu yeterli menzil gerekse hızlı şarj olabilme özellikleriyle iyi bir ulaşım tercihi olmaya başladı. Vespa markasının en yenilikçi ve teknolojik modellerinden Vespa Elettrica ise 70 yılı aşkın köklü mirasına ait çizgileri korurken yenilikçi tasarımı ve renk  özellikleriyle dikkatleri çekiyor. Ayrıca, gürültü kirliliğine karşı koyarak şehirleri daha sakin ve yaşanabilir hale getirmeye yardımcı oluyor” dedi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler