1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. ELİ 3 milyon kömür torbası, koruyucu malzeme ve yedek parça alacak

ELİ 3 milyon kömür torbası, koruyucu malzeme ve yedek parça alacak

Enerji Günlüğü – Ege Linyitleri İşletmesi, 3.000.000 adet kömür torbası, koruyucu malzemeler ve kamyon yedek parçası alımı için ihale düzenleyecek. Türkiye...

ELİ 3 milyon kömür torbası, koruyucu malzeme ve yedek parça alacak

Enerji Günlüğü – Ege Linyitleri İşletmesi, 3.000.000 adet kömür torbası, koruyucu malzemeler ve kamyon yedek parçası alımı için ihale düzenleyecek. 

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Müdürlüğü, 3.000.000 adet kömür torbası, 2 kalem koruyucu malzeme ve Komatsu kamyonlar için 4 kalem yedek parça satın almak üzere, açık ihale usulüyle ayrı ayrı ihale düzenleyecek. 

İhaleler, 17 Ekim 2018 günü, ELİ İşletmesi Müdürlüğü, Satınalma Komisyonu Toplantı Salonu, Soma, Manisa adresinde yapılacak. İhale günü saat 14.00’te önce kömür torbası satın alımıyla ilgili ihale gerçekleştirilecek. Saat 15.00’te iki kalem koruyucu malzeme alımı için; saat 16.00’da ise Komatsu kamyon yedek parçaları satın alımıyla ilgili ihale yapılacak. 

İhale konusu malzemelerden kömür torbaları ile koruyucu malzemelerin 60 gün içinde ELİ Cenkyeri Merkez Ambarı’na; Komatsu kamyon yedek parçalarının ise 120 gün içinde, yine aynı adrese teslim edilmesi gerekiyor.  

İhale evrakı, ELİ İşletmesi Müdürlüğü, Soma, Manisa adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.  

Tekliflerin 17 Ekim 2018 günü saat 14.00’e kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Genel Muhaberat Servisine verilebilecek veya iadeli taahhütlü postayla gönderilebilecek.

İstekliler teklif tutarının %3’ünden az olmamak üzere, geçici teminat verecekler. EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üyesi olmayan firmalar ihaleye giremeyecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler