1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. ELİ işyeri hekimliği ve iş güvenliği hizmeti alacak

ELİ işyeri hekimliği ve iş güvenliği hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyit üç yıllığına işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı hizmeti alacak.Ege Linyit İşletmesi Müessese Müdürlüğü'nün...

ELİ işyeri hekimliği ve iş güvenliği hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyit üç yıllığına işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı hizmeti alacak.

Ege Linyit İşletmesi Müessese Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, Kurum'un İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Hizmetlerinin Ortak Sağlık Güvenlik Biriminden üç yıllığına alımı İşi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 24/10/2014 tarihinde saat: 14:00’de ELİ Müessesesi Müdürlüğü komisyon odası Soma/Manisa adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecekler.

İhale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No:111 45500 Soma/Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan), Ankara ve TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği ErzeneMh. 78 Sk. No.3 D.4 Bornova/İzmir adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle aynı adreslerden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler