1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Emin, elektrikli araçlarını Ankara`da tanıttı

Emin, elektrikli araçlarını Ankara`da tanıttı

Enerji Günlüğü - Emin Grup, elektrikli otomobil ve elektrikli yolcu minibüsünü Ankara'da tanıttı.Emin Grup, geçtiğimiz hafta İstanbul'da sergilediği...

Emin, elektrikli araçlarını Ankara`da tanıttı

Enerji Günlüğü - Emin Grup, elektrikli otomobil ve elektrikli yolcu minibüsünü Ankara'da tanıttı.

Emin Grup, geçtiğimiz hafta İstanbul'da sergilediği elektrikli otomobili ve bunun yanında ilk kez görücüye çıkardığı elektrikli yolcu minibüsünü, T.C. İçişleri Bakanı Selami Altınok'un da ziyaret ettiği Ankara'da gerçekleştirilen, Avrasya Güvenlik ve Trafik Fuar standında tanıttı.

Eminotomotiv ve Emin Enerji'nin ortaklaşa geliştirdiği elektrikli otomobil konseptine bir yenisini daha ekleyen Emin Grup, Avrasya Güvenlik ve Trafik Fuarına ilk kez görücüye çıkardığı elektrikli yolcu minibüsünü de tanıttı. %100 elektrikli bir motora sahip aracın motoru tamamen yerli üretim olup, aynı zamanda da doğa dostu olmasıyla dikkat çekiyor.

GÜNEŞ PANELLERİNDEN OLUŞAN ENERJİ İSTASYONU

Emin Grup şirketlerinden oluşan Emin Enerjinin üretmiş olduğu güneş panellerinden enerji istasyonu da bu fuarda tanıtıldı. Güneş panellerinden oluşan enerji istasyonu üzerine bağlanan bir şarj ünitesi sayesinde araçları şarj edebiliyor. Böylelikle kendi elektriğini de kendisi üreten araç %100 doğa dostu olarak dikkat çekiyor.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Şu anda mutlu ve gururluyuz. 24 yıldır insanlarımızın Elbirliği sistemi ile faizsiz ev ve araba almalarını sağladık. Şimdi de, yine insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelerimizle buradayız. Tamamen yeşil enerjiye dayalı %100 doğa dostu ve %100 yerli imalat olan bu motorlar sayesinde hem gelecek nesillerimize daha temiz bir dünya bırakacağız, hem de onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sn. Bakanımızın da bizi burada ziyaret ederek, hakkımızdaki bu yorumları da bizi ayrıca mutlu etti." dedi.

EMİN, ELEKTRİKLİ ARAÇ İŞİNE GİRDİ

Önceki ve Sonraki Haberler