1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EMO 46. Olağan Genel Kurulu toplanıyor

EMO 46. Olağan Genel Kurulu toplanıyor

Enerji Günlüğü - EMO 46. Olağan Genel Kurulu 30-31 Mart 2018 tarihlerinde Türkiye Barolar Birliği Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Türk Mühendis...

EMO 46. Olağan Genel Kurulu toplanıyor

Enerji Günlüğü - EMO 46. Olağan Genel Kurulu 30-31 Mart 2018 tarihlerinde Türkiye Barolar Birliği Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası  (EMO) 46. Olağan Genel Kurulu, Türkiye Barolar Birliği Kongre Merkezi'nde 30 Mart Cuma günü toplanacak. Genel Kurul 2 günlük çalışmaların ardından 1 Nisan Pazar günü EMO Genel Merkezi'nde yapılacak seçimlerle tamamlanacak. 

GENEL KURUL GÜNDEMİ

Konuklara söz verilmesinden sonra komisyonlar oluşturulacak ve 45. Dönem Yönetim Kurulu Çalışma Raporu, Mali Rapor, Denetleme Kurulu ile Onur Kurulu çalışma raporlarının sunulmasıyla Genel Kurul gündemi doğrultusunda çalışmalarına devam edecek. Bu raporların görüşülmesi ve 45. Dönem Yönetim Kurulu'nun aklanmasının ardından 2018-2019 EMO bütçeleri görüşülecek. Genel Kurul gündemi kapsamında Ana Yönetmelik ve yönetmelik değişiklikleri, komisyon raporları, önergelerin de görüşülmesinin ardından EMO Yönetim Kurulu; Onur Kurulu, EMO Denetleme Kurulu, TMMOB delegeleri asıl ve yedek adayları ile TMMOB kurullarına önerilecek adayların belirlenecek ve genel kurul seçimleri öncesi çalışmalarını dilek ve öneriler ile tamamlayacak.

HASAN BALIKÇI ONUR ÖDÜLÜ İLK GÜN VERİLECEK

Genel Kurul'un ilk gününde kaçak elektrik kullanımına karşı verdiği mücadelede hain bir saldırı ile aramızdan alınan EMO Üyesi Hasan Balıkçı anısına düzenlenen Onur Ödülü, bu dönemki sahipleri Doç. Dr. Melda Yaman ve Doç. Dr. Özgür Öztürk'e sunulacak.

EMO HASAN BALIKÇI ÖDÜLÜ SAHİPLERİ BELLİ OLDU

Önceki ve Sonraki Haberler