1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EMO’da yeni görev dağılımı

EMO’da yeni görev dağılımı

Elektrik Mühendisleri Odası 45. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bir önceki dönemde de aynı görevi yapan Hüseyin Yeşil üstlendi. 

EMO’da yeni görev dağılımı

Enerji Günlüğü - Elektrik Mühendisleri Odası 45. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bir önceki dönemde de aynı görevi yapan Hüseyin Yeşil üstlendi. 

Elektrik Mühendisleri Odası’nın 45. Olağan Genel Kurulu’nda belirlenen yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. EMO 45. Dönem Başkanlığı’na Hüseyin Yeşil yeniden seçilirken, Başkan Yardımcılığını Kübülay Özbek, Yazmanlığı Hüseyin Önder, Saymanlığını İbrahim Aksöz üstlendi. Diğer yönetim kurulu üyeleri ise Yusuf Gündoğan, Kadir Özkan ve Bahadır Acar’dan oluştu. 

EMO 45. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yeşil, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olup; halen serbest mühendis olarak çalışıyor. Yeşil, 1970’li yıllardan itibaren EMO’da ve TMMOB’da çeşitli görevlerde bulundu. 

EMO 45. Dönem Yönetim Kurulu Yazmanı Hüseyin Önder ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Makina ve Elektrik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun. Daha sonra TCDD Genel Müdürlüğü’nde çalışan Önder, çeşitli dönemlerde EMO Yönetim Kurulu Yazmanlığı ve Saymanlığı görevlerini üstlendi.

44. Dönem EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahadır Acar 45. Dönem’de da Yönetim Kurulu Üyesi olurken, yeni dönemde Başkan Yardımcılığı’na Kübülay Özbek geldi. 

EMO 45. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kübülay Özbek, Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun. Halen özel sektörde çalışan Özbek, EMO’da ve TMMOB’da çeşitli görevler üstlendi.

EMO 45. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi olan Bahadır Acar ise İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik–Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun. Acar halen TEİAŞ’ta çalışıyor. 

44. Dönem’de EMO Yönetim Kurulu Üyesi olan İbrahim Aksöz; 45. Dönem Yönetim Kurulu’nda Sayman olarak görev yapacak. Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunu İbrahim Aksöz, TEK’te başladığı çalışma yaşamını kendi şirketinde devam ettiriyor. Aksöz daha önce de EMO yönetimlerinde görev aldı.

Yusuf Gündoğan ve Kadir Özkan da EMO 45. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi oldular. İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi’nden mezun olan Yusuf Gündoğan, TEK’te başladığı çalışma hayatını, kendi özel firmasında halen sürdürüyor. 

EMO 45. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Özkan, Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Zafer Mühendislik ve Mimarlık Yüksek Okulu Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun. Halen özel sektörde çalışan Özkan, EMO’da çeşitli görevler üstlendi. 

Önceki ve Sonraki Haberler