1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Emre Alkin akaryakıtçı oldu

Emre Alkin akaryakıtçı oldu

Enerji Günlüğü - Türkiye Futbol Federasyonu’nda uzun süre Genel Sekreterlik görevini yürüten ekonomist Emre Alkin, akaryakıt dağıtımı da yapan...

Emre Alkin akaryakıtçı oldu

Enerji Günlüğü - Türkiye Futbol Federasyonu’nda uzun süre Genel Sekreterlik görevini yürüten ekonomist Emre Alkin, akaryakıt dağıtımı da yapan Can Yatırım Holding’de CEO olarak göreve başladı.

Prof. Dr. Emre Alkin, enerji sektörüne adım attı. Energy Petrol markası ile Türkiye genelinde 300 aşkın akaryakıt istasyonuna sahip olan Holding, enerjinin dışında sağlık, beyaz eşya, turizm ve gıda sektörlerinde 40 şirketi bünyesinde barındırıyor.

2015 yılını yatırım ve atılım yılı ilan ettiklerini belirten Can Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Can yaptığı açıklamada, “Bu hedefimize uygun olarak, Prof. Dr. Emre Alkin CEO olarak aramıza katıldı. Kendisiyle birlikte çalışmaktan memnunuz, önümüzdeki dönemlerde birçok yeniliği birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Can Yatırım Holding’in “İnsan Odaklı” çalışma felsefesinin, kendisinin de bu grupta çalışmasında etkili olduğunu kaydeden Emre Alkin, CEO olarak lider değil, orkestra şefi gibi hareket edeceğim. Holding bünyesinde çok başarılı şirketler ve yöneticiler bulunuyor. Hep birlikte hareket ederek ortaya güzel bir çalışma koyacağımıza inanıyorum. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yeni ekonomide dönüşüm programına bağlı kalarak, 2023 hedefleri doğrultusunda yeni yatırımlarla büyümemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler