1. HABERLER

  2. PETROL

  3. ‘En İyi Pazarlama Takımı’ Shell’in

‘En İyi Pazarlama Takımı’ Shell’in

Shell, Türkiye’de şirketlerin pazarlama ekiplerinin başarılarının ödüllendirildiği The Hammers 2021'de biri altın olmak üzere, üç kategoride ödül kazandı.

‘En İyi Pazarlama Takımı’ Shell’in

Enerji Günlüğü - Shell, Türkiye’de şirketlerin pazarlama ekiplerinin başarılarının ödüllendirildiği The Hammers 2021'de biri altın olmak üzere, üç kategoride ödül kazandı.

Türkiye'deki şirketlerin pazarlama ve pazarlamayı kapsayan tüm alt bölümlerindeki ekip başarısını ödüllendiren The Hammers 2021'in CMO’lardan oluşan jürisi, Shell & Turcas'a biri altın olmak üzere, 3 kategoride birden ödül verilmesine karar verdi. Akaryakıt ve Enerji Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı kategorisinde iki yıldır üst üste Altın ödüle layık görülen Shell & Turcas, 2021'de En İyi Sadakat Programı Takımı'nda Gümüş, En İyi Sosyal Medya Takımı kategorisinde ise Bronz ödülün sahibi oldu. 

Shell & Turcas CEO’su Emre Turanlı "Türkiye genelinde 1.000’den fazla istasyonumuzda her gün yaklaşık 1 milyon misafirimizi ağırlıyor ve 750 Shell Select marketimiz ile 2000’e yakın farklı ürünü müşterilerimize sunuyoruz. Bu prestijli ödülü şirketimize kazandıran Shell Pazarlama Ekibimizin her bir üyesine ve onlarla birlikte aynı amaç için çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler