1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Endeavor'da yeni başkan Emre Kurttepeli

Endeavor'da yeni başkan Emre Kurttepeli

Enerji Günlüğü - Endeavor Derneği’nin 2016-17 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Emre Kurttepeli seçildi. Sürdürülebilir kalkınma amacıyla,...

Endeavor'da yeni başkan Emre Kurttepeli

Enerji Günlüğü - Endeavor Derneği’nin 2016-17 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Emre Kurttepeli seçildi. 

Sürdürülebilir kalkınma amacıyla, etkin girişimcilere ve ümit vaat eden yarının büyük işletme sahiplerine maddi manevi destek sunmayı hedefleyen Endeavor Etkin Girişimci Destekleme Derneği 17 Mayıs 2016 Salı günü olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. 

Toplantıda son üç yıldır Endeavor Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdüren Murat Özyeğin, planlandığı gibi görevini Emre Kurttepeli’ye devretti. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na getirildi. Dernek saymanı ek göreviyle Abraaj Group Türkiye ve Orta Asya Başkanı Selçuk Yorgancıoğlu da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek. 

Endeavor Derneği’nin 2015 senesinde aktif destek verdiği 22 girişimci şirketi toplam 655 Milyon TL ciro ve 3,307 kişilik istihdam yaratıyor. Bu Endeavor girişimci şirketlerinin medyan ciro artışı %43 ve medyan istihdam artışı % 13 olarak hesaplanıyor. 

Endeavor Derneği’nin Mayıs 2016 itibariyle Yönetim Kurulu Üyeleri tam listesi şöyle:

Emre Kurttepeli başkanlığında Ali Koç, Alp Saul, Bülent Akgerman, Bülent Çelebi, Cansen Başaran-Symes, Cem Topçuoğlu, Ebru Özdemir, Emre Zorlu, Fady Jameel, Hayri Çulhacı, Işık Keçeci Aşur, Murat Özyeğin, Nevzat Aydın, Özcan Tahincioğlu, Selçuk Yorgancıoğlu, Sina Afra, Suzan Sabancı Dinçer ve Vuslat Doğan Sabancı.

Önceki ve Sonraki Haberler